KDO SMO

Biro smer je bil ustanovljen leta 1993. Od leta 2021 se nahajamo tudi v Ljubljani. Prizadevamo si za ustvarjanje inovativnih in funkcionalnih arhitekturnih rešitev. Naši projekti so vedno prilagojeni potrebam in željam naših naročnikov, pri čemer smo vedno stremeli k zagotavljanju kakovosti in varnosti.


SODELUJEMO

Naša ekipa sestoji iz izkušenih arhitektov in inženirjev, ki skrbijo za celoten proces projektiranja in izvedbe  projektov. Nudimo celostno storitev projektiranja, vključno s svetovanjem, idejno zasnovo, izdelavo projektne dokumentacije in spremljanjem gradnje.


IZKUŠNJE

Naše področje delovanja obsega gradnjo hiš, stanovanj, poslovnih prostorov, javnih objektov in drugih gradbenih projektov. Naš cilj je zagotoviti visoko kakovostne storitve in izdelke, ki bodo zadovoljili potrebe in želje naših strank.


CILJ

Za vsak projekt se posvetimo podrobni analizi in preučevanju okolja ter načrtujemo rešitve, ki bodo funkcionalne, estetske in trajnostne. Pri tem upoštevamo vedno večjo pomembnost trajnostne arhitekture in energetske učinkovitosti objektov.


Gregor Siročić mag. inž . arh.

Pooblaščen arhitekt, vodja enote v Ljubljani


ZAPS 2121 PA
Željko Siročić dipl. inž. grad.

Pooblaščen inženir, vodja enote v Metliki


IZS G-0835